Advertisement

Michy Batshuayi Beşiktaş : Chelsea Adler Statt Fledermaus Michy Batshuayi Kundigt Besiktas Wechsel An : Beşiktaş, michy batshuayi ile anlaşmaya vardı.

Michy Batshuayi Beşiktaş : Chelsea Adler Statt Fledermaus Michy Batshuayi Kundigt Besiktas Wechsel An : Beşiktaş, michy batshuayi ile anlaşmaya vardı.. Vincent aboubakar'ın ardından forvet arayışında olan beşiktaş, bu sezonki 8. Batshuayi yaptığı açıklamada, beşiktaş'a katıldığım için çok ama çok mutluyum. Nurettin gözlek 40 views1 months ago. Beşiktaş, chelsea ile michy batshuayi transferi konusunda her konuda anlaştı. Michy batshuayi come to beşi̇ktaş.

Sosyal medyadan hiç durmadan mesaj attılar. Teknik direktör sergen yalçın yönetiminde yapılan antrenmana, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Batshuayi için temas başlıyor beşiktaş'ta son dakika transfer haberi. Beşiktaş, sosyal medya hesabından batshuayi transferini bu video ile duyurdu Son dakika beşiktaş transfer haberi.beşiktaş'ın transferi anlaşmaya vardığı belçikalı golcü batshuayi flaş bir paylaşımda bulundu.

Hht Tuqfsdyhkm
Hht Tuqfsdyhkm from fotogaleri.star.com.tr
Beşiktaş, 27 yaşındaki forvete yıllık 2.4 milyon euro ödeyecek. Beşiktaş'ın, transfer listesinde bulunan diego costa konusunda sonuca ulaşılamaması nedeniyle rotanın michy batshuayi çevrilmesi sonrası müjedeli haber geldi. 2 ekim 1993 brüksel doğumlu olan kongo asıllı golcünün takıma dahil edilmesi beşiktaş taraftarında büyük bir heyecan yarattı. Michy batshuayi come to beşi̇ktaş. — beşiktaş jk (@besiktas) august 18, 2021. Beşiktaş, sosyal medya hesabından batshuayi transferini bu video ile duyurdu Belçika milli takımı formasını da 35 kez sırtına geçiren batshuayi 22 gol kaydetti. Süper lig beşiktaş'ta michy batshuayi sesleri.

Teknik direktör sergen yalçın yönetiminde yapılan antrenmana, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Süper lig hazırlıklarına devam eden beşiktaş güçlü ve çok yönlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Beşiktaş, chelsea ile michy batshuayi transferi konusunda her konuda anlaştı. Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu michy batshuayi transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş, belçikalı golcü michy batshuayi transferini sosyal medyadan paylaşılan video ile açıkladı. — beşiktaş jk (@besiktas) august 18, 2021. Beşiktaş'la anlaşan michy batshuayi i̇stanbul'da vi̇deo. Belçikalı golcünün yarın i̇stanbul'da olması bekleniyor. .katan beşiktaş'ın forvet mevkisine bir takviye daha yapmasına kesin gözüyle bakılıyordu. 27 yaşındaki oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımına kısa sürede 500 bine yakın come to beşiktaş (beşiktaş'a gel) mesajı atıldı. Michy batshuayi, bu gece 12.30'da i̇stanbul'a gelecek. Sosyal medyadan hiç durmadan mesaj attılar. 2 ekim 1993 brüksel doğumlu olan kongo asıllı golcünün takıma dahil edilmesi beşiktaş taraftarında büyük bir heyecan yarattı. Beşiktaş'ın kap açıklaması şu şekilde;

Belçika milli takımı formasını da 35 kez sırtına geçiren batshuayi 22 gol kaydetti. 20 maçta 2 gol attı, 2 asist yaptı. Kariyerine standard liege'de alt yapısında başlayan batshuayi. Transferi olan michy batshuayi'yi de resmen açıkladı. İngiliz ekibinin sezon sonunda sözleşmesi bitecek golcü futbolcunun sözleşmesini uzatarak beşiktaş'a kiralaması bekleniyor.

Ftltdxxpcvwfom
Ftltdxxpcvwfom from cdn.sporx.com
Belçika milli takımı formasını da 35 kez sırtına geçiren batshuayi 22 gol kaydetti. — beşiktaş jk (@besiktas) august 18, 2021. Beşiktaş, belçikalı golcü michy batshuayi transferini sosyal medyadan paylaşılan video ile açıkladı. 2 ekim 1993 brüksel doğumlu olan kongo asıllı golcünün takıma dahil edilmesi beşiktaş taraftarında büyük bir heyecan yarattı. Alex teixeira ve rachid ghezzal'in ardından siyah beyazlılar, bir golcü daha kadrosuna katmak istiyor. .katan beşiktaş'ın forvet mevkisine bir takviye daha yapmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Michy batshuayi, bu gece 12.30'da i̇stanbul'a gelecek. Beşiktaş, sosyal medya hesabından batshuayi transferini bu video ile duyurdu

— beşiktaş jk (@besiktas) august 18, 2021.

Transferi olan michy batshuayi'yi de resmen açıkladı. Alex teixeira ve rachid ghezzal'in ardından siyah beyazlılar, bir golcü daha kadrosuna katmak istiyor. Belçika milli takımı formasını da 35 kez sırtına geçiren batshuayi 22 gol kaydetti. Beşiktaş, 27 yaşındaki forvete yıllık 2.4 milyon euro ödeyecek. Michy batshuayi, bu gece 12.30'da i̇stanbul'a gelecek. 20 maçta 2 gol attı, 2 asist yaptı. Beşiktaş'ın, transfer listesinde bulunan diego costa konusunda sonuca ulaşılamaması nedeniyle rotanın michy batshuayi çevrilmesi sonrası müjedeli haber geldi. €* 2 eki 1993, brussel, belcika. Beşiktaş, chelsea ile michy batshuayi transferi konusunda her konuda anlaştı. Beşiktaş, belçikalı golcü michy batshuayi transferini sosyal medyadan paylaşılan video ile açıkladı. Kariyerine standard liege'de alt yapısında başlayan batshuayi. Batshuayi yaptığı açıklamada, beşiktaş'a katıldığım için çok ama çok mutluyum. Nurettin gözlek 40 views1 months ago.

Nurettin gözlek 40 views1 months ago. €* 2 eki 1993, brussel, belcika. Beşiktaş'la anlaşan michy batshuayi i̇stanbul'da vi̇deo. Beşiktaş kulübü, dün i̇stanbul'a getirdi belçikalı golcü michy batshuayi ile görüşmelere başladığını duyurdu. Kariyerine standard liege'de alt yapısında başlayan batshuayi.

Michy Batshuayi On Twitter Very Very Happy To Join Besiktas An Incredible Opportunity For Me And I M Already Looking To Play Thank You To All The Fans For The Crazy Welcome
Michy Batshuayi On Twitter Very Very Happy To Join Besiktas An Incredible Opportunity For Me And I M Already Looking To Play Thank You To All The Fans For The Crazy Welcome from pbs.twimg.com
Beşiktaş, chelsea ile michy batshuayi transferi konusunda her konuda anlaştı. Süper lig hazırlıklarına devam eden beşiktaş güçlü ve çok yönlü bir kadro kurmayı hedefliyor. Michy batshuayi come to beşi̇ktaş. 2 ekim 1993 brüksel doğumlu olan kongo asıllı golcünün takıma dahil edilmesi beşiktaş taraftarında büyük bir heyecan yarattı. 20 maçta 2 gol attı, 2 asist yaptı. €* 2 eki 1993, brussel, belcika. Michy batshuayi, bu gece 12.30'da i̇stanbul'a gelecek. Kartal'ın chelsea'de forma giyen michy batshuayi'yi transfer etmekten bir adım uzakta olduğunu duyurdu.

.ve borussia dortmund gibi birçok köklü takımda oynayan michy batshuayi, dün akşam beşiktaş için i̇stanbul'a geldi.

Geçen sezon crystal palace'da forma giyen batshuayi; Beşiktaş, michy batshuayi'yi 150 bin euro kiralama bedeli ile chelsea'den kiraladığını açıkladı. Kariyerine standard liege'de alt yapısında başlayan batshuayi. Batshuayi için temas başlıyor beşiktaş'ta son dakika transfer haberi. Son dakika beşiktaş transfer haberi.beşiktaş'ın transferi anlaşmaya vardığı belçikalı golcü batshuayi flaş bir paylaşımda bulundu. Belçikalı golcünün yarın i̇stanbul'da olması bekleniyor. Michy batshuayi, bu gece 12.30'da i̇stanbul'a gelecek. Beşiktaş, belçikalı golcü michy batshuayi transferini sosyal medyadan paylaşılan video ile açıkladı. Yeni transfer michy batshuayi beşiktaş 'la ilk antrenmanına çıktı. 2 ekim 1993 brüksel doğumlu olan kongo asıllı golcünün takıma dahil edilmesi beşiktaş taraftarında büyük bir heyecan yarattı. Teknik direktör sergen yalçın yönetiminde yapılan antrenmana, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Sosyal medyadan hiç durmadan mesaj attılar. Vincent aboubakar'ın ardından forvet arayışında olan beşiktaş, bu sezonki 8.

€* 2 eki 1993, brussel, belcika michy batshuayi. Sosyal medyadan hiç durmadan mesaj attılar.

Posting Komentar

0 Komentar